top of page

O  m    m  e  g

50717505_2481209465241779_98513291635693

Hei! Mitt navn er Frida Ottesen, jeg er 25 år og er opprinnelig fra Vadsø i Finnmark, men holder nå til i Stavanger.
For tiden jobber jeg som selvstendig foredragsholder, blogger og kunstner.
I 2013 deltok jeg på en solidaritetsreise til Israel og Palestina. På denne reisen fikk jeg for første gang oppleve en annen virkelighet enn den jeg var vant til. Turen fikk meg til å tenke annerledes om livet og hvilken påvirkning vi har på verandre, på samfunnet og på verden. 
Året etterpå deltok jeg på en reise til Kambodsja, sammen med Framtiden i våre hender og et filmteamet, og resultate ble Aftenpostens prisbelønte web-serie "Sweatshop - Dødsbillig mote". Denne serien tar et oppgjør med tekstilindustrien i Kambodsja, og målet er å øke forbrukernes bevissthet. 
I etterkant av reisene har engasjement mitt for rettferdighet, solidaritet, frihet, klima, miljø og bærekraft økt, og i dag ønsker jeg å kunne bidra med å inspirere og engasjere andre ungdommer til å bry seg om disse temaene.
Vi som enkeltmennesker og forbrukere har en mulighet til å gjøre en forskjell, men første steg til en forandring er bevisstgjøring og kunnskap. Et av mine bidrag til klimakampen og bekjempelse av urett, er gjennom foredrag, og den Grønne bloggen 
Vi kan alle gjøre en forskjell, vi kan alle bidra!

Frida Ottesen, 25

Profesjonell foredragsholder

Blogger

Kunstner

Greenfluencer

bottom of page